Menu Kontakt os
  • En-Da
TV, radio, Direct Mail, e-avis, websites, sociale medier … listen er lang. Alle rammer dele af forbrugerne. Men AFA JCDecaux’ reklamepaneler ved indkøbssteder er det mest effektive medie. De nyeste tal fra Index Danmark/Gallup viser, at annoncører rammer 73% af alle personer med reklamepanelerne.

”For første gang har vi fået lagt vores Retail serie ind i Index Danmark/Gallup. Og tallene viser, at reklamepanelerne ved supermarkederne er en oplagt mulighed for at påvirke forbrugerne lige inden selve indkøbsøjeblikket. På en uge kan 3 millioner forbrugere se budskabet, lige inden de går ind og handler. Så tæt på selve indkøbsøjeblikket, hvor beslutningerne træffes, er der vel ingen andre medier, der er” fortæller Michael Barfoed, Commercial Director hos AFA JCDecaux.

”I alt får man eksponeres sit budskab 18,6 millioner gange, da nogle forbrugere ser det flere gange. Det er et fantastisk høje tal, som vi selvfølgelig er glade for. I vores optik understreger det den styrke, som reklamepanelerne i vores Retail serie har.” fortæller Michael Barfoed, Commercial Director hos AFA JCDecaux ”I øvrigt er det værd at bemærke, at alle med adgang til Index Danmark/Gallup frit kan lave særkørsler og derved foretage egne analyser af tallene. Der er mange muligheder i index’et, så vores analyseafdeling hjælper gerne interesserede”. 

”Med vores Retail serie dækker vi Fakta, Kvickly, Meny, Rema 1000, SuperBrugsen og placeringer tæt på Bilka og Føtex. Men det er selvfølgelig muligt at kombinere de forskellige kæder eller udvælge få bestemte særplaceringer. Der er fleksibilitet, så annoncører f.eks. kan tilpasse placeringerne efter hvilke produkter, der forhandles i diverse supermarkedskæder”. 

”Vi har udover hele Retail serien også valgt at få lagt et par specifikke kombinationer af kæder i Index Danmark/Gallup. F.eks. kan vi se, at kombinationen af SuperBrugsen, Kvickly og Fakta rammer 55% eller 2,8 millioner forbrugere. Og kombinationen af SuperBrugsen og Kvickly sikrer, at annoncører kan påvirke 38% eller 1,9 millioner forbrugere i deres købsbeslutning”.

”Den nye måling har for første gang inddraget GPS i målemetoden, hvilket sikrer, at respondenternes færden ikke hviler på hukommelsen men på faktisk adfærd. Når man 24/7 kan registrere respondentens placering ned på cm niveau, er der ingen bevægelser, der går tabt ”. 

”Præcise og objektive målinger er afgørende for os hos OmnicomMediaGroup. Vi ønsker at rådgive vores annoncører bedst muligt, så de får størst mulig effekt af deres kampagner. Derfor hilser vi det nye samarbejde mellem Kantar Gallup og outdoorudbyderne velkommen, da det giver os et meget vigtigt værktøj, når vi skal optimere annoncørernes kampagner – både indenfor outdoormarkedet men også på tværs af mediegrupper. Vi ser meget høje dækningstal på de outdoor serier, som pt. er i Index Danmark, og vi glæder os meget til at se, om det også resulterer i endnu bedre ROI til annoncørerne” siger Karina Malling, Head of Print & OOH hos OmnicomMediaGroup.

”Vi har et ønske om til stadighed at give mediebureauer og annoncører størst mulig transparens om outdoormedier, så det investerer vi massivt i. Vi vil gerne dokumentere outdoormediernes egenskaber og styrker.” slutter Michael Barfoed.


For yderligere oplysninger kontakt:
Commercial Director, Michael Barfoed på 53 74 08 04.
 

Publiceret i Pressemeddelelse