Menu Kontakt os
AFA JCDecaux - Buslæskærm i AarhusVi arbejder sammen med verdens førende arkitekter og designere, så alt by- og outdoorudstyr er både funktionelt og æstetisk. Sikkerhed er også et væsentligt element i udviklingen af vores by- og outdoorudstyr. Udstyr skal medvirke til at øge service overfor borgere og forbrugere. Vores grundholdning til design i det offentlige rum er, at udstyret skal være diskret og transparent.
 
 

Knud Holscher, Holscher design

“Arbejdet med AFA JCDecaux er en spændende oplevelse for mig, da firmaet har en unik tilgang til de ting, som har med vores omgivelser og miljø at gøre. For AFA JCDecaux er designets kvalitet af stor betydning, fordi designet tilpasses hver enkelt bys karakter, samtidig med at funktionaliteten er helt i top i forhold til de høje krav, som AFA JCDecaux stiller til rengøring og vedligeholdelse. 
Offentligt design bliver alt for ofte et uharmonisk sammensurium af billige løsninger. I Danmark, hvor det bymæssige landskab er af stor betydning, ville jeg i København gerne designe en linje af gademøbler, som var diskret og tilpasset vores livsstil, men som samtidigt var originalt og udfordrende. Ved at gøre dette mener jeg, at jeg har fanget essensen af den specielle Nordiske stil.”
 


Anders Geert Jensen, Mikal Hallstrup og David Fellah, DESIGNIT

“Der er altid plads til nytænkning i samarbejdet med AFA JCDecaux. For Designit er det en fornøjelse at arbejde med en visionær og innovativ virksomhed, der sætter en ære i at være på forkant med udviklingen og hele tiden sætte nye standarder. Den tilgang sætter vi stor pris på.
Det betyder, at vi sammen griber nye muligheder og dermed bidrager til forbedring, optimering og forskønnelse af byens rum til glæde for alle. Vores samarbejde er kendetegnet ved en kreativ proces og en tæt dialog. I tværfaglige teams sætter vi Designits forskellige kompetencer i spil. Designits holistiske og strategiske tilgang betyder, at vi sammen opnår innovative og effektive løsninger.”


 

Læs mere om

For samarbejdspartnere