Menu Kontakt os
  • En-Da

Vi ønsker at tilbyde vores samarbejdspartnere de bedst tænkelige outdoorløsninger af højeste kvalitet. 


Derfor bestræber vi os på at udvikle produkter indenfor by- og outdoorudstyr, som opfylder vores samarbejdspartneres krav og ønsker. Alle løsninger søges udformet, så de er i harmoni med omgivelserne.

Vores udstyr laves altid af kvalitetsmaterialer, der er miljøvenlige og har en høj genanvendelsesgrad. Optimalt set skal byudstyr udstråle urban holdbarhed og tidløst design, og derved naturligt falde ind i bybilledet.

Vi har et tæt samarbejde med hele den internationale JCDecaux-gruppe, der på globalt plan kontinuerligt udvikler nye produkter og løsningssystemer til gavn for borgere og forbrugere. I dag omfatter vores portefølje indenfor byudstyr bl.a. fuldautomatiske toiletter, buslæskærme samt digitale informationsstandere.

Som en naturlig del af vores samarbejdsaftaler står vi også for drift, vedligehold og rengøring af by- og outdoorudstyret. Vores tekniske afdeling på 65 personer har lokalafdelinger i 10 byer, hvorfra vi dagligt kører ud og servicerer by- og outdoorudstyret. Vi sætter en ære i at have en optimal og pletfri drift, så alt udstyr præsenterer sig bedst muligt.

Vi arbejder sammen med 28 af landets kommuner (heraf 8 ud af de 10 største), Coop, DSB/Banedanmark samt Steen & Strøm.

Læs mere om

For Samarbejdspartnere