Menu Kontakt os
  • En-Da

AFA JCDecaux er blevet valgt som ny leverandør af bæredygtigt og specialdesignet byudstyr til landets 15. største kommune, Næstved. Aftalen løber over en 15-årig periode, hvor AFA JCDecaux står for implementering, drift og vedligehold. Udover et stort kvalitetsløft af kommunens byudstyr, betyder det samtidig en udvidelse af de kommercielle muligheder for AFA JCDecaux og deres annoncører.

Aftalen er resultatet af et udbud, hvor Næstved Kommune især har lagt vægt på, at byudstyret er diskret, æstetisk og i harmoni med omgivelserne og produceret i høj kvalitet og design. Alt sammen parametre, som AFA JCDecaux i særlig grad udmærker sig med som leverandør, da udstyret er special-udviklet i samarbejde med den internationalt anerkendte designer og arkitekt, Lord Norman Foster. Med aftalen udvider AFA JCDecaux sin nationale mediedækning, som i forvejen omfatter landets største og mest befolkningstætte kommuner som København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg og Odense. Med den nyvundne kontrakt sidder AFA JCDecaux nu på 12 ud af de 15 største kommuner og cementerer dermed positionen som Danmarks førende inden for outdoor media. Det får positiv effekt i den brede, men i høj grad også den unge målgruppe.

“Det er helt essentielt for både annoncører og koncessionspartnere, at AFA JCDecaux kan spille en vigtig rolle som Danmarks massemedie nr. 1 på reklamepanelerne i de største byer landet over. Med landets 15. største kommune opnår annoncørerne en endnu bredere dækning på hele 84,9% og en ugentlig frekvens på op til 16 gange. Dækningen er helt unik og en afgørende parameter, som andre medier har svært ved at opnå på samme niveau på en gennemsnitlig uge. Det gør os til en særdeles effektiv og stærk kampagne- og mediesamarbejdspartner for annoncørerne”,
forklarer Michael Barfoed, Commercial Director i AFA JCDecaux.

AFA JCDecaux starter udrulning og opsætning af det nye byudstyr primo juni måned og vil selvfølgelig sikre de mest optimale placeringer, så annoncørerne får den bedst mulige dækning på deres kampagner.

For mere information, kontakt venligst:

Michael Barfoed, Commercial Director i AFA JCDecaux, tlf. +45 53 74 08 04

Om AFA JCDecaux
AFA JCDecaux er markedsleder på outdoormarkedet i Danmark og en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på over 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande. I Danmark samarbejder AFA JCDecaux med 27 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark, Letbanen samt Steen & Strøm. I Danmark beskæftiger AFA JCDecaux i dag ca. 115 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Se mere på: www.afajcdecaux.dk og www.jcdecaux.com.

Publiceret i Pressemeddelelse