Menu Kontakt os
  • En-Da
Premium placeringer
Viewed Impressions
Full moving content
Effektivt visuelt medie
0

Digital National består pt af 146 digitale state-of-the-art skærme placeret i indre København, Aalborg Centrum og på DSB stationer. Vi arbejder løbende på at udvide antallet af digitale skærme i netværket. I august 2024 forventer vi, at vores helt nye digitale netværk står klar på Frederiksberg og i Aarhus. 

Vi udfaser Share-of-Time (SOT), og lancerer en helt ny digital valuta – Viewed Impressions, som bygger på en datadrevet metode, hvor vi opsamler trafikdata via sensorer i vores digitale udstyr, og ved hjælp af en avancerede målemetode, kan vi ret præcist beregne, hvor mange personer, som faktisk ser en kampagne. Derfor giver Viewed Impressions et langt mere reelt og validt resultat, og i sidste ende et langt mere sikkert indkøb af digitale kampagner. Læs mere om Viewed Impressions.

På netværkets digitale skærme kan man bl.a. vise full moving content*). Det muliggør stor kreativitet i budskabsafviklingen, og komplekse budskaber kan kommunikeres med flere kreativer, så budskabsforståelsen hos målgruppen højnes.

Budskaber kan skiftes i realtid og styres af parametre som vejr, temperatur, tid, UV-indeks, SoMe og eksterne datafeed (f.eks. live feeds).

Levende billeder, animationer og relevante budskaber øger opmærksomheden og giver stor impact. Netværket er et meget stærkt visuelt medie, som kan understøtte kampagnens budskab.

Kreative eksekveringsmuligheder, full moving content og kort materialedeadline gør kampagneafviklingen på netværket agilt og dynamisk. Og ved at udnytte det vertikale reklameformat (9:16) fra SoMe sikres cross media sammenhæng.
 

* Gælder ikke det digitale netværk i København
** OCS 2017