Menu Kontakt os


Railboards er placeret strategisk rigtigt på perronerne på DSB-stationer. Antallet af Railboards på hver perron er også nøje valgt, så budskabet på hver enkelte Railboard opnår størst mulig eksponering

Det store format (241 x 120 cm) åbner op for helt særlige kreative eksekveringsmuligheder. Dels gør formatet, at railboards kan anvendes til at kommunikere komplekse budskaber, dels giver den lange lang dwell time tid til afkodning af komplekse budskaber.

Railboards skaber stor opmærksomhed og har en høj budskabsfrekvens. Passagererne befinder sig i en venteposition og dermed i en langvarig eksponeringssituation. Railboards er placeret i et lukket perronmiljø, der åbner op for ejerskab og impact.
 
Kombinationen af den visuelle kraft og eksponeringsstyrke ved Railboards giver passagererne en øget købelyst. Railboards er et effektivt medie til at drive trafik til mobil og web.

Railboards eksponerer jeres budskab i en meget høj kvalitet, så budskabet står knivskarpt. Derfor vælger stadigt flere brands fra bl.a. luksuskategorien dette Premium medie.

 
 
  • Stærkt visuelt medie

  • Lang budskabseksponering

  • Kan ikke fravælges

  • Driver trafik til mobil og web