Digital
Out of Home
med AFA JCDecaux

Nu er København blevet digital

COPENHAGEN DIGITAL CITY er en digital zone, der ligger i firkanten mellem Nørre Voldgade, Gothersgade, Kongens Nytorv og H.C. Andersens Boulevard. På gågaderne i dette område har vi, som de første i Danmark, opstillet digitale skærme på gadeplan i det åbne byrum. De digitale skærme er stort set de eneste reklamepladser i Indre By. Skærmene er 84″, har Full HD LCD teknologi og en opløsning, der er bedre end mange TV-fladskærme. Med automatisk lyssensor giver de i al slags vejr optimal effekt og eksponering.
Med de nye digitale muligheder kan I lave interaktive kampagner, linke til sociale medier, bruge live feeds og dynamisk indhold. Kort sagt engagere, underholde og informere jeres kunder på en helt ny måde.
cph_digi_394x700_2

Shorter time to market

Et stigende antal annoncører har efterspurgt digitale outdoor mediemuligheder. Den fleksibilitet og elegante opsætning, der kendetegner medierne hos AFA JCDecaux, overfører vi nu til digitale outdoor reklamer.

Vi er altid dedikeret til høj kvalitet og tilføjer betydelige ressourcer på verdensplan, til de nye digitale muligheder. Vi bruger kun kvalitetsskærme og vi placerer dem primært i områder med bred dækning i målgrupperne. Dette hjælper os med at sikre kvalitetsplaceringer, så annoncørernes kommunikation er så effektiv som muligt.

På denne side finder du omfattende digitale retningslinjer, hvor du kan lære mere om, hvordan du bedst udnytter digitalt materiale.

smartcontent-logo-orange
SmartCONTENT gør det muligt for dig at skabe digitale kampagner med kreativt, dynamisk og relevant indhold for målgruppen.

Opnå højere engagement og styrket brand perception

23%
syntes, at produkter og mærker, der reklameres for på digitale skærme, virker mere innovative og up-to-date
17%
engagerer sig mere i indhold på digitale skærme i forhold til klassisk outdoorreklame

Kilde: OCS 2015, 2.500 personer – P15-74, sammenlignet med traditionel OOH

For yderligere specifikationer og guidelines
– se vores medier herunder

digtal_genvej_street
digtal_genvej_rail
digtal_genvej_airport

Copenhagen Digital City

For yderligere specifikationer og guidelines
– se vores medier herunder

digtal_genvej_street
digtal_genvej_rail
digtal_genvej_airport
Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search