Vi kommer
mennesker ved

AFA JCDecaux
markedsleder
inden for byudstyr

AFA JCDecaux er en dansk virksomhed. Virksomheden blev etableret i 1989 af AFA Reklame Aarhus A/S og det franske firma JCDecaux sa.

AFA JCDecaux tilbyder outdoormedier inden for byudstyr, tog, billboards og lufthavne.

Som markedsleder på byudstyr samarbejder vi med 28 af landets største kommuner. Med en markant tilstedeværelse i de største danske byer stiller det store krav til de løsningsforslag, vi tilbyder kommunen og dens borgere. Hos AFA JCDecaux er vi 100% dedikerede til at tilbyde vores samarbejdspartnere outdoorløsninger af højeste kvalitet. Vi samarbejder med de førende designere og arkitekter i hele verden med målet om at sikre æstetisk og funktionelt design, som er i harmoni med omgivelserne. Vi bestræber os efter at udvikle produkter, som imødekommer de ønsker og krav, vi møder hos vores samarbejdspartnere.

Hos AFA JCDecaux indgår miljøhensynet aktivt i vores udvikling af produkter og i vores daglige drift. Vi er ISO 14001-certificeret og arbejder efter vores internationale strategi om bæredygtig udvikling af vores produkter.

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er opbygget over årtier gennem engagerede, loyale medarbejdere og stærke relationer til vores samarbejdspartnere. Disse værdier afspejler sig i alle aspekter i vores daglige virke. Uanset om der er tale om produktudvikling, kontakt til vores samarbejdspartnere eller personaleforhold, har vi en innovativ tilgang til at løse opgaver og se nye muligheder for såvel kunder som samarbejdspartnere. Vi udfører opgaverne med stor troværdighed og ærlighed i såvel vores adfærd som i de ydelser og produkter, vi leverer – vi stræber efter altid at levere og præstere højeste kvalitet på alle niveauer.

Innovation

Produktudvikling foregår i tæt dialog med vores samarbejdspartner.

Integreret in-house Research & Development afdeling med 115 designere og specialister med fokus på udvikling af ny teknologi. Løbende optimering af vores arbejdsprocesser.

Bæredygtighed indarbejdes i produktets livscyklus og de daglige driftsopgaver.

Kvalitet

Hos AFA JCDecaux er vi kompromisløse i vores tilgang til kvalitet i vores produkter, renhold & vedligehold. Vi uddanner selv vores renholdelsesog
vedligeholdelsesteams efter JCDecaux’ høje standarder.

Troværdighed

Troværdighed er fundamentet for at opbygge og fastholde langvarige samarbejdsrelationer.

Vi leverer, hvad vi lover.

100% gennemsigtighed i vores samarbejdsaftaler med kommuner, private virksomheder og annoncører danner grundlag for vores langvarige partnerskaber.

JCDecaux-gruppen

Læs mere om det enestående koncept som JCDecaux har grundlagt og med et 50 jubilæum i 2014 står vi stærkere end nogensinde.

City Relation

Byudstyr skal også udstråle urbant kvalitativt langtidsholdbarhed og tidløst design, så det opsuges i byens gademiljø. Det er hos City Relation afdelingen, at vi starter alle vores opgaver.

Arbejde i AFA JCDecaux

“Det er en fornøjelse at arbejde i AFA JCDecaux.”
Det siger vores medarbejdere og vi tror på dem.

Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search