AB_Holscher_1_NewSerifs

Vi opsætter nyt byudstyr…

AFA JCDecaux er i gang med at etablere nye og tidssvarende buslæskærme og informationsstandere i København.

Vi sørger for det hele – byudstyr, opstilling, rengøring og vedligehold – alt uden omkostninger for kommunen og borgerne.

Københavns Kommune har skitseret kravene for de nye læskærme.
Holscher Design har skabt det nye design.
AFA JCDecaux opsætter og vedligeholder byudstyret under hele kontraktperioden med Københavns Kommune.

Design processen

Som ved det eksisterende busstoppested skal begrebet urbanitet tænkes ind som en væsentlig del af designbesvarelsen. Samtidig har vi søgt inspiration i Københavns nye arkitektoniske profil, som er moderne, fremadskuende og transparent.

Det nye design er præget af, at det på én og samme tid fungerer som et samlet hele – men også er opdelt i moduler og derved kan skabe større eller mindre enheder afhængigt af funktionaliteten.

Vi har lagt meget vægt på at analysere det funktionelle: At der er gode læforhold i læskærmene, at siddepladserne er behagelige, og at støtten ved hjælpegrebene giver øget mobilitet til handicappede rejsende.
Samtidig afspejles Københavns identitet ved en gennemgående vandret profil isprængt byens karakteristiske tårne. Et særkende ved København som vi har ønsket at genspejle i byens nye buslæskærm.

Alle disse kvaliteter øger troværdigheden i et funktionelt og æstetisk tilfredsstillende udtryk.

Om Holscher Design

Holscher Design er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende designbureauer med over 25 års erfaring. Vores kerneområder er produktdesign, grafik, servicedesign og designstrategier. Målet er at omdanne vores kundes visioner til løsninger, der skaber et målbart resultat på markedet. Det drejer sig om at skabe en løsning, som passer til kundens portefølje, og som matcher brandet.

Vi stræber altid efter at designe ting, som giver mening med det samme. Derfor tænker vi altid slutbrugeren ind vores arbejde og skaber løsninger, der er intuitive og nemme at bruge. Vores projekter er ofte meget komplicerede, men vores løsninger er enkle, og vi afbalancerer form og funktion i lige stor æstetisk målestok.

Hos Holscher Design gør vi hver især det, vi er bedst til. Sammen er vi en stærk gruppe af mennesker, der har en lang række kompetencer. Vi har en lang historie med udvikling af produkter til stærke internationale brands og har modtaget adskillige priser.

Bureauet blev grundlagt som et selvstændigt designstudie i 1995. Men bureauet går helt tilbage til 1971, hvor Knud Holscher etablerede det som en del af KHR Arkitekter. Knud Holscher er en af de mest indflydelsesrige designere i Skandinavien, og hans arbejde har haft stor indflydelse på den internationale designscene. Mange af hans designs er berømte klassikere i hele verden.

Der er mange forskellige zoner og områder i København, og derfor bliver læskærmene udført i forskellige modeller. Læskærmene kan indeholde følgende:

 Stoppestedstander indbygget i læskærmen

Tavle til Movia kort

Indbygning af count down-modul

Indbygning af 42” trafikinformations-skærme

Bænk eller ståbænk og håndtag

Reklametavle

Sammenhæng

  • Alt byudstyret er designet i en ensartet designlinje for et harmonisk udtryk i bybilledet.
  • Udviklet og fremstillet af JCDecaux’ internationale udviklingsafdeling med mere end 50 års erfaring indenfor designudvikling og produktion af byudstyr.

Æstestik

  • Harmoni mellem materialer og former
  • Basereret på enkeltheden fra den nordiske design tradition
  • Nordisk design stil der ikke virker overdøvende

Førsteklasses kvalitet

  • Omhyggeligt bearbejdet overfladekvalitet og detaljer uden skarpe kanter eller fremspring
  • Ingen synlige svejsninger – Ingen synlige skruer – Ingen synlige kabler
  • Intet synligt fundament
  • Valg af ædle robuste materialer: glas, stål, aluminium
Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search