AFA JCDecaux søger hands-on IT Koordinator

AFA JCDecaux søger en bredt funderet og nysgerrig IT-koordinator til vores Digital Operations på Stamholmen 111 N, Hvidovre.

 

Om stillingen
Som IT Koordinator bliver du en del af AFA JCDecaux’s digitale operations, som udover drift af virksomhedens digitale reklame- og trafikinformationsudstyr, fremover også varetager driften af AFA JCDecaux’s IT-infrastruktur og forretningssystemer. Du kommer til at referere til Digital Operations Manager, og du kommer til at arbejde i et spændende, dynamisk miljø med dygtige, stærke og engagerede kollegaer.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, med mange forskelligartede og alsidige opgaver, vil du kunne være med til at definere din egen arbejdsdag og tilrettelæggelse af opgaver. Du kommer til at varetage en bred vifte af processer og opgaver i opbygningen af AFA JCDecaux’s IT-infrastruktur.

Dine opgaver og ansvarsområder som IT Koordinator vil blandt andet omfatte

 • Daglige hands-on it-support herunder bruger administration/support, overvågning af it-infrastruktur, opsætning af it-udstyr…etc.
 • Koordinering af 3rd level support med samarbejdspartner.
 • Koordinering og varetagelse af IT-indkøb.
 • Deltage i udvikling og efterfølgende administrere et ITSM samt en bruger database.
 • Du vil i samarbejde med Digital Operations Manager, opbygge og efterfølgende få ansvaret for at koordinere en superbrugergruppe.
 • Du vil, sammen med Digital Operations Manager, vores koncern IT i Frankrig samt superbrugerne, få en central rolle ifm. med udrulning af nye IT-projekter.
 • Du vil være involveret i kortlægningen af fremtidige IT processer, politiker og strategi.

Du er den rigtige kandidat hvis

 •  Du er serviceminded, udadvendt og selvstændig.
 • Du har lyst til at tage ansvar for egne opgaver.
 • Du er en alsidig generalist, samtidig med du har sans for detaljer og grundighed.
 • Du kan håndtere flere bolde i luften ad gangen, uden at miste overblik for detaljen.
 • Du evner at prioritere dine opgaver, samt formår at kunne uddelegere.
 • Du motiveres og inspireres af nye udfordringer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, dog ser vi helst at du besidder en mellemlang- eller længerevarende uddannelse indenfor IT, som eksempelvis Cand.IT.
Desuden har du formentlig 2-3 års relevant erfaring med lignende arbejdsopgaver.
AFA JCDecaux er på nuværende tidspunkt i gang med at transformere virksomheden til at blive yderligere digital, hvorfor at du som IT Koordinator, skal have interesse og lyst, til at deltage i at udvikle organisationen i denne proces, hvor du her kan bidrage med din erfaring og kreativitet.

Løn- & ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen med mulighed for overarbejde, flextid, etc. Tiltrædelse sker hurtigst muligt efter aftale, når den rette kandidat er fundet. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning
Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af AFA JCDecaux og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Mathias O. Madsen, Konsulent
Telefon: +45 2332 4290
Email: Mathias.madsen@randstad.dk

Dennis Hyldgaard, Chefkonsulent
Telefon: +45 3055 4187
Email: dennis.hyldgaard@randstad.dk

Ansøg ny på Randstad hjemmeside.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

 

Om AFA JCDecaux
AFA JCDecaux er markedsleder på det danske outdoormarked. Virksomheden er repræsenteret i 28 kommuner, heraf 9 ud af de 10 største byer, hvor deres reklamebærende byudstyr står i gadebilledet.

AFA JCDecaux er også tilstede på de danske stationer via deres samarbejde med DSB og Banedanmark, ligesom de samarbejder med Coop. Igennem disse samarbejder når virksomheden til dagligt ud til 60 % af de danske forbrugere.

AFA JCDecaux’s kunder hører til blandt verdens største brands og blandt de største nationale annoncører på det danske mediemarked.AFA JCDecaux er den danske del af den internationale JCDecaux koncern, med hovedsæde i Plaisir lige udenfor Paris, og er verdens største udbyder af outdoormedier. I Danmark beskæftiger de i dag ca. 100 medarbejdere fordelt på deres afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. AFA JCDecaux er medlem af DI og følger flere faglige overenskomster.

Om Randstad
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med 20 afdelinger og inhouse lokationer fordelt over hele landet.

En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search