AFA JCDecaux søger Contract Manager

Til vores City Relation afdeling søger vi en jurist eller cand. merc. jur. med interesse for /speciale i kontraktforhold og udbudsretslige forhold, som kan bistå vores to City Relation Managers i deres daglige kontakt med vores kontraktpartnere.

 

Jobbet

Som Contract Manager vil du have fokus på alle vores kontraktlige forhold, hvorfor du er vant til at arbejde med kontrakter i alle dets aspekter. Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller fra kommuner, men ikke en betingelse. Virksomheden er en del af den internationale JCDecaux-koncern, hvorfor du vil være i kontakt og dialog med vores kolleger i primært Skandinavien, Paris og London, hvor du skal have blik for både den nationale og internationale forretning.

Vi tilbyder en udfordrende og udviklende stilling, der stiller store krav til dit personlige engagement, og hvor der vil være stor variation i opgaverne i forhold til deres type, længde og art.

Sammen med vores to City Relation Managers designer I din fremtidige rolle i virksomheden.

Person- og jobprofil

Vi søger en kollega med en stærk faglig profil.

Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og forstår at holde overblik over mange detaljer samt føre dialog på flere niveauer i hverdagen.

Som person har du et stort fagligt engagement. Du inspireres og motiveres af udfordringer, samarbejde på tværs i virksomheden samt med vores kontraktpartnere.

Du evner at se løsninger, både kortsigtede og langsigtede, til gavn for den videre udvikling af vores forretning, og du kan stå fast ved dine beslutninger.

Kan du nikke genkendende til følgende bullets – så vil vi glæde os til at høre fra dig:

  • Du har minimum nogle års erhvervserfaring – og gerne fra kommuner
  • Du har relevant videregående uddannelse, gerne jurist eller cand. merc. jur.
  • Du har arbejdet med udbudsret og kontraktsret
  • Du har stor talforståelse og behersker Excel særdeles rutineret
  • Du er velformulerende i såvel tale som skrift og forstår at kommunikere på flere niveauer
  • Du har gode engelsk kundskaber i såvel tale som skrift
  • Struktur, overblik, selvstændig, teamplayer – personlige nøgleord
  • Du har gode IT-kompetencer og er stærk i Office-pakken

Løn- & ansættelsesforhold

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med daglig mødetid kl. 9 – 16:30, dog må du forvente perioder, hvor arbejdsmængden kan variere i både op- og nedadgående retning.

Din faste arbejdsplads vil blive på vores kontor i Frederiksborggade 15, 1360 København K, men du må påregne rejsedage til vores kontor i Aarhus samt til møder med vores kontraktpartnere i hele landet. Udlandsrejser kan forekomme.

Vi tilbyder konkurrencedygtig lønforhold med pensionsordning efter kvalifikationer. Ligesom du kan se frem til en kontinuerlig personlig og faglig udvikling i en international virksomhed.

Tiltrædelse sker efter aftale hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Har du lyst til et udfordrende og meget afvekslende job med mulighed for faglig udvikling i en international virksomhed, og ser du flere muligheder for at være med til at præge og medvirke til vores fortsatte udvikling, så ser vi frem til at høre fra dig.

Din ansøgning med alle relevante bilag skal sendes til os på e-mail (dos@afajcdecaux.dk – mrk. ”Jurist”) og være os i hænde senest den 18. april, hvorefter der vil blive afholdt jobsamtaler på vores kontor i København.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte
Adm. Dir. Anders Axelsen på tlf. 36 34 24 00.

 

Om AFA JCDecaux

AFA JCDecaux er markedsleder på det danske outdoormarked. Vi er repræsenteret i 28 kommuner, heraf 9 ud af de 10 største byer, hvor vores reklamebærende byudstyr står i gadebilledet. Vi er også tilstede på de danske stationer via vores samarbejde med DSB og Banedanmark, ligesom vi samarbejder med Coop. Igennem disse samarbejder når vi til dagligt ud til 60 % af de danske forbrugere.

Vores kunder hører til blandt verdens største brands og blandt de største nationale annoncører på det danske mediemarked.

AFA JCDecaux er den danske del af den internationale JCDecaux koncern, med hovedsæde i Plaisir lige udenfor Paris, og er verdens største udbyder af outdoormedier. I Danmark beskæftiger vi i dag ca. 100 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search