Job-silhout

Det er en fornøjelse at arbejde hos AFA JCDecaux!

“Det er ikke bare noget vi finder på. Faktisk er det noget størstedelen af vores medarbejdere siger, så derfor tror vi på det.”

Glade medarbejdere er gode medarbejdere

Med jævne mellemrum arrangeres events, hvor emnerne f.eks. er:

 • Vi styrker sammenholdet
 • Vi spreder humor
 • Vi skilter med kampånden
 • Vi skaber positivitet

Disse events internt i firmaet, har bevirket mange sjove og energiskabende aktiviteter i de forskellige afdelinger.

Job hos AFA JCDecaux?

Talentudvikling af dine kvalifikationer

Med et job hos AFA JCDecaux står vi for de ambitiøse udfordringer, hvor DU har mulighed for at udvikle dine styrker og interesser.

Alle ansøgninger sendes til ansoegning@afajcdecaux.dk

 • Jeg arbejder i AFA JCDecaux, fordi her kan familieliv og arbejdsliv gå hånd i hånd. Her er der mulighed for fleksibilitet og forståelse. Her er der gode lokalaftaler, som sætter medarbejderen i fokus. Her smiler man, når man kommer og også når man går.

  Jesper Pagter
  Jesper Pagter Driftschef
 • Her er hjælpsomme og venlige kolleger, og det skaber en god stemning. Vi har dejlige lyse lokaler. Jeg er meget glad for at arbejde i AFA JCDecaux.

  Svetlana Paramonova
  Svetlana Paramonova Plakatafdeling

Filosofi

Respekt

Vor værdinorm lægger vægt på, at vi har respekt for hinanden. Vi accepterer, at vi er forskellige mennesker og at vi arbejder frem mod målet af forskellige veje. Ledelsesfilosofien lægger op til at medarbejderne skal være stolte af at arbejde i firmaet samt at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Omsorg

Vejen til at opnå en harmonisk medarbejderstab er gennem omsorg for hinanden. Vi er hele mennesker, der skal få både arbejdsliv og fritid til at passe sammen, hvorfor vi bestræber os på at lytte til samt vise interesse for hinanden.

Kompetence

AFA JCDecaux’ medarbejdere skal dagligt udvise stor kamplyst og engagement, for at sikre en solid indtjening til firmaet og vores samarbejdspartnere. Uddannelsesforløb og eksterne som interne kurser, sikrer fuldt kvalificerede medarbejdere på alle pladser.

Etik

I AFA JCDecaux har vi en høj moral. Derfor er vi pålidelige og troværdige samarbejdspartere.

Personalegoder

Der arbejdes løbende på at give medarbejderne bedre forhold. Her ses en liste over nogle af de goder, der gives i øjeblikket.

Kantineordning

På kontorerne i Aarhus og København kan købes god og sund mad til reducerede priser. Desuden er der fri frugt og drikkevarer.

Julegaver

Der gives julegaver til medarbejderne.

Helbredssikring

Alle fuldtidsmedarbejdere er omfattet af en helbredssikring. Dette giver en mulighed for en hurtig behandling, hvis man rammes af sygdom.

Fridage

Alle medarbejdere har flere fridage end de i ferielovens angivne 5 uger.

Kontakt os

Mangler du svar - så står vi klar!
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal det gå endnu hurtigere så ring på 36 34 24 00.

Start typing and press Enter to search